Onze geestelijk verzorgers

In de provincie Flevoland is een team van geestelijk verzorgers werkzaam. Zij voeren gesprekken met iedereen, onafhankelijk van levensbeschouwing of geloofsovertuiging.

Op dit moment worden de meeste gesprekken op afstand gevoerd, vanwege de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Alle geestelijk verzorgers staan geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers, en zijn aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging voor alle geestelijk verzorgers (de VGVZ). Geestelijk verzorgers hebben een geheimhoudingsplicht. Bij vragen of klachten over een geestelijk verzorger kun je terecht bij die organisaties. Een geestelijk verzorger die nog bezig is met de registratie, kan tijdelijk alvast werken onder supervisie van een SKGV geregistreerde geestelijk verzorger.

Hieronder stellen zij zich voor:


Charlotte Molenaar

  • humanistisch geestelijk verzorger
  • werkzaam in het Flevoziekenhuis en bij eigen bedrijf  A Piece of Sense
  • begeleiding bij levensgebeurtenissen en moeilijk bespreekbare onderwerpen (vrijplaats), bijvoorbeeld bij ziekte, identiteit, verlies en levensloop

Contact

charlotte@apieceofsense.nl

06-50 83 96 85

SKGV nr. 231368

Godian Ejiogu

Ik ben geestelijk verzorger/spiritual care, psychosociaal therapeut, cultuur sensitieve zorg, pastoraal therapie. Speciale deskundigheid in geestelijke zorg voor Afrikaanse afkomstige.

Levensbeschouwing: Rooms Katholiek, wel meer dan 20 jaar werkzaam in oecumenische verband. Als ervaren Urban mission pastor in Rotterdam, Amsterdam en Haarlem dien ik elke mens gelovig of niet. (www.peaceservant.org)

Contact

godianejiogu@gmail.com

06-50 91 48 42

SKGV nr. 410190

NVPA nr. 104563

Emin Baydemir  

Deskundig en professioneel in het vak met ruime ervaring in de gezondheidzorg.

Expertise op het gebied van medische ethiek, interculturele communicatie, interreligieuze dialoog, relatie- en gezinstherapie.

Contact

mailboxemin@gmail.com

06-46 72 85 17

SKGV nr. 410399

Simeon Karsten 

Ik ben sinds 2014 geestelijk verzorger en werkzaam in loondienst bij het Flevoziekenhuis. Ik heb daarnaast 2 jaar ervaring met palliatieve zorg in een hospice en geef workshops over boeddhisme, meditatie en het omgaan met falen en ongeluk. Sinds 2020 ben ik ook erkend Mindfulness trainer (MBCT).

Contact

simeon@icarus-amsterdam.nl

  06-21 54 48 86

SKGV nr. 410410

Rawie Sewnath

Algemeen geestelijk verzorger met in totaal 20 jaar ervaring in het gevangeniswezen, ziekenhuis, psychiatrie, ouderenzorg, verslaving. Eigen praktijk voor algemene geestelijke verzorging
(www.samatma.nl) met als specialisatie de Hindoestaanse doelgroep en boeddhisten. Meditatie-coach.
Adviseur bij interculturele vraagstukken.

Contact

rawiesewnath@hotmail.com

06-12 69 08 01

SKGV nr. 203074

Thea Kloek

WH Hospice Ermelo, zelfstandige.
Voor CvL als geestelijk verzorger alleen werkzaam in gemeente Zeewolde.

Op allerlei momenten in het leven kun je de behoefte hebben om met een ander te delen wat er in je omgaat. Gebeurtenissen in de persoonlijke sfeer, rouw en verdriet vanwege het overlijden van een dierbare, verlies van werk of gezondheid, mantelzorg of het gevoel van eenzaamheid kunnen maken dat je je overbelast voelt of overvraagd. Door hierover met elkaar in gesprek gaan leert u gaandeweg zicht krijgen op uw situatie en een voor u passende oplossing of aanvaarding.

Ik ben opgeleid tot algemeen geestelijk verzorger en ik heb een oecumenische levensbeschouwing. Als geestelijk verzorger heb ik een aantal jaren gewerkt in een ziekenhuis en momenteel ben ik werkzaam in een hospice en als zelfstandige geestelijk verzorger.

Contact

thea@kloek-zingeving.nl

06-40 42 47 50

Tevens e-consult

SKGV nr. 231000

Thecla van Aart

Voor CvL als geestelijk verzorger alleen werkzaam in Noordoostpolder.

Als algemeen geestelijk verzorger met een theologische opleiding heb ik ruime ervaring binnen de ouderenzorg. Aandachtsgebied is: rouwverwerking en begeleiding bij veranderend levensperspectief, dementie en levensvragen, palliatieve zorg en stervensbegeleiding. Het leiden van moreel beraad en team ondersteuning bij intensieve zorgsituaties. Mijn kracht ligt in ruimte geven aan verhalen, gedachten en gevoelens. waardoor er inzichten kunnen ontstaan naar de toekomst. Hierbij kunnen rituelen of teksten en muziek, al dan niet christelijk, helpend zijn. Samen zien en ontdekken wat past bij dit levensverhaal.

Contact

theclavanaart@live.nl

06-83 57 54 05

SKGV nr.: 410302

Dirk-Jan Lagerweij

Ik heb 30 jaar ervaring in de begeleiding van mensen rond levensvragen, vragen rond het levenseinde, individuele begeleiding en supervisie.
U kunt ook mijn website bekijken: www.dirkjanlagerweij.jouwweb.nl
Ik kan u ook bijstaan bij rituelen, rouw en somberheid.
Ik heb een christelijke achtergrond en ben geïnteresseerd in elk mens.

Contact

dirkjanlagerweij@hotmail.com

06-27 58 84 58

SKGV nr.: 410450