Contact

Voor meer informatie of vragen over het Centrum voor Levensvragen kun je ons tussen 10.00 – 18.00 uur bellen. Je kunt ook een Whatsapp-bericht sturen, een boodschap inspreken of het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op (doorgaans binnen een dag).

Een afspraak maken met een van de geestelijk verzorgers of begeleiders, kan via hun eigen contactgegevens op de pagina Ons team:


Telefoon (voor informatie en vragen). Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Ook Whatsapp.

06 – 1517 1448

E-mail

Gebruik ons contactformulier

Of mail naar info@cvl-flevoland.nl


ACUTE HULP – Wie onze website bezoekt kan behoefte hebben om direct met iemand te praten. Hieronder geven we de telefoonnummers en website adressen van enkele organisaties die nu meteen voor jou klaarstaan.


Heb je gedachten of vragen over zelfmoord? Bel 0900-0113 Zelfmoordpreventie, of ga naar hun website om te chatten. Dat kan elk moment van de dag en elke dag. Ze zijn er voor je.


Via de luisterlijn kun je dag en nacht met iemand praten, bel 0900-0767. Via de website kun je overdag chatten en je kunt hen ook een e-mail sturen.


Hieronder volgen telefoonnummers, websites en pagina’s waar je meer informatie en hulp kunt vinden.

Op deze pagina van de website Zorg voor Beter is een lijst van telefoonnummers en websites te vinden waar men klaar zit om met mensen te praten. Klik hier voor de link.


Startpunt voor geestelijke verzorging Nederland. Op deze website vind je veel informatie over geestelijke verzorging voor mensen die thuis wonen.

Samenwerkingsverband van de tien regionale netwerken voor palliatieve zorg. Zij zetten zich in voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven in de laatste levensfase voor iedereen binnen de regio. Met verwijzingen naar Expertisecentrum Palliatieve Zorg van Amsterdam UMC en de onderwijsinstellingen in de regio.