Wie zijn wij?

Logo CvL Flevoland

Het CVL is opgericht om een grotere groep mensen in contact te brengen met een geestelijk verzorger/ begeleider die bij hen past.

Tot voor kort was begeleiding bij levensvragen volgens de wet alleen kosteloos beschikbaar voor wie in een zorginstelling woont, of in het ziekenhuis of in een penitentiaire inrichting verblijft.

Sinds 2019 is er een subsidieregeling voor wie thuis (of in een bijna-thuis-huis) woont, en aan één van deze drie criteria voldoet:

  • Je bent 50 jaar of ouder, OF
  • Je bent ernstig ziek, OF
  • Je naaste is ernstig ziek

Wil je een afspraak maken? Je kunt direct met een geestelijk verzorger/begeleider contact opnemen, ga daarvoor naar Ons Team. Voor algemene informatie en vragen kun je bellen of e-mailen met de coördinator van het Centrum voor Levensvragen Flevoland, ga daarvoor naar Contact.

Geestelijk verzorgers en medewerkers

Bovenste rij, vlnr: Jasper Smits, Rawie Sewnath, Emin Baydemir, Marloes Peerdeman, Anne van Leeuwen, Bettie Woord, Marian van Leeuwen, Marty Bijsmans, Marco Hougee, Frans Vrijmoed, Jeannette Bakker.

Onderste rij, vlnr: Cindy Kooijman, Hette van der Leeuw, Jacob Oeverbeek, Marjanne van der Mheen (een deel van het team was niet aanwezig)

Coördinator

Frans Vrijmoed

En medewerkers:

  • Marty Bijsmans, secretariaat
  • Marcelle de Vries, e-media